Знаете ли како изгледа да се бакнувате 42 минути без престан: Тоа ќе ви го покажат Иван и Јована! (Видео)

 Breaking News

Знаете ли како изгледа да се бакнувате 42 минути без престан: Тоа ќе ви го покажат Иван и Јована! (Видео)

Знаете ли како изгледа да се бакнувате 42 минути без престан: Тоа ќе ви го покажат Иван и Јована! (Видео)
February 15
20:26 2018

По повод Свети Трифун и Денот на вљубените во Врњачка Бања вчера беше оддржана 10-та манифестацијата „Најдолг бакнеж“.

Оваа година на познатиот „мост на љубовта“ во центарот на градот учествуваа 10 парови.

Related Articles