ЗАСТРАШУВАЧКИ УДАР НА РУСКАТА АВИЈАЦИЈА НА ЈУГОТ НА АЛЕПО: Десетина џихадисти одлетаа во небо (ВИДЕО)

 Breaking News

ЗАСТРАШУВАЧКИ УДАР НА РУСКАТА АВИЈАЦИЈА НА ЈУГОТ НА АЛЕПО: Десетина џихадисти одлетаа во небо (ВИДЕО)

August 10
11:52 2016

Во зедничката офанзива на руските и сириските авиони во јужените и западните делови на Алепо, уништени се голем број на точки на собирање и командни центри на џихадистите кои учевствуваат во офанзивата на Алепо.

Нападите на снимките се извршени во градовите Кан ал Аслан и Кан Туман кои се обележани како собиралишта на џихадистите кои се борат со сириската војска во Рамусех дистриктот.

Активистите на побунениците на социјалните мрежи известуваат за десетина мртви и повредени при овие напади.

Related Articles