Заработила повеќе од еден милион долари како спонзоруша

 Breaking News

Заработила повеќе од еден милион долари како спонзоруша

Заработила повеќе од еден милион долари како спонзоруша
June 16
20:10 2016

Нина Петерсон заработила повеќе од еден милион долари како спонзоруша, а сега решила отворено да зборува за тоа.

114588_nina-kolada-profimedia0290479740_630x0

Таа има 37 години и поминала добар дел од својот живот задоволувајќи постари, богати мажи. Таа за себе отворено вели дека е спонзоруша. Го користи името Нина Колада за своите клиенти и не се срами да признае дека ужива во вниманието кое ѝ го посветуваат, а уште повеќе во подароците кои ги добива.

546456456

Додворувачите дури и ѝ плаќале за пластични операции и други корекции. Богатите спонзори ѝ дале на Нина повеќе од 100.000 долари за екстремни модификации, кои вклучуваат и тројно зголемување на нејзините природни гради.

Нина има четири деца, кои се многу горди на својата мајка и не можат да бидат посреќни што таа има работа која им овозможува да одат на егзотични летувања и да добиваат скапоцени подароци.

Таа исто така истакнува дека нема проблем со тоа нејзините ќерки еден ден да тргнат по нејзините стапки.

 

Related Articles