Запознала маж преку интернет и го повикала дома – Кога стигнал, посакала никогаш да не го види!

 Breaking News

Запознала маж преку интернет и го повикала дома – Кога стигнал, посакала никогаш да не го види!

Запознала маж преку интернет и го повикала дома – Кога стигнал, посакала никогаш да не го види!
December 23
12:15 2017

Кога дошол, таа дознала вистина која не и се допаднала.

Запознавањето преку интернет некогаш носи разочарување, а тоа го покажува и овој пример од Доминиканската република.

Вилфа Сото Пелгверо е самохрана мајка на 4 деца која запознала еден англичанец на интернет.

Глин Томас Бејли делувал како добар човек, кој ветил дека ќе води сметка за неа и нејзините деца. Затоа таа го повикала во нејзината куќа.

Тој веднаш купил авионска карта и допатувал. Но откако Вилфа ја дознала вистината, тој бил многу сиромашен, а сите пари ги дал за карта во еден правец.

Таа многу зажалила поради тоа што го викнала, затоа што и самата одвај преживувала. Му рекла да се врати дома.

На оваа постапка многумина му се смеат, а англиските дипломати се обидуваат да го вратат во својата земја.

Related Articles