Заев за „Капитал“: Имаме поддршка од ВМРО-ДПМНЕ за спорот со името

 Breaking News

Заев за „Капитал“: Имаме поддршка од ВМРО-ДПМНЕ за спорот со името

Заев за „Капитал“: Имаме поддршка од ВМРО-ДПМНЕ за спорот со името
November 30
15:12 2017

Во денешниот  број на „Капитал“, неделникот објавува ексклузивно интервју со премиерот Зоран Заев, во кое тој зборува отворено за многу аспекти на македонските состојби.

– Имаме поддршка од ВМРО-ДПМНЕ за спорот со името – вели Заев во интервјуто.

Повеќе детали не се откриваат

Related Articles