Заев во внатрешноста на затворот Идризово (ВИДЕО)

 Breaking News

Заев во внатрешноста на затворот Идризово (ВИДЕО)

Заев во внатрешноста на затворот Идризово (ВИДЕО)
September 11
21:12 2017

Претседателот на Владата на Република Македонија, Зоран Заев, денеска беше во посета на Казнено-поправната установа Идризово во Скопје. За време на посетата, премиерот беше во придружба на министерот за правда Билен Саљији и на директорот на Управата за извршување санкции Јовица Стојановиќ. Премиерот Заев обиколката на КПУ Идризово ја оствари и како дел од значајната соработка со граѓанските организации и на иницијатива на Народниот правобранител Иџет Мемети и директорката на Хелсиншкиот комитет за човекови права Уранија Пировска.

Погледнете дел од обиколката во КПУ Идризово:

Related Articles