Зачувал шише од Кока Кола 33 години: Го испи до последна капка и видете што се случи!

 Breaking News

Зачувал шише од Кока Кола 33 години: Го испи до последна капка и видете што се случи!

October 23
08:28 2016

Овој човек зачувал шише од познатата Кока Кола 33 години. Испи само една голтка и се случи ова.

За оваа одлука треба да бидете или премногу храбар или премногу луд .

Related Articles