Вујовиќ: Да знаев дека Македонија ќе биде пред Германија, ќе играв обложувалница

 Breaking News

Вујовиќ: Да знаев дека Македонија ќе биде пред Германија, ќе играв обложувалница

Вујовиќ: Да знаев дека Македонија ќе биде пред Германија, ќе играв обложувалница
January 18
14:11 2018

Словенечкиот селектор, Веселин Вујовиќ денеска слави роденден, па одлучи да излезе со интересна изјава во јавноста.

Тој во последната изјава и посака медал на Македонија, но истакна и дека верува во неговата репрезентација.

„Кога јас би знаел какви ќе бидат резултатите, ќе играв обложувалница. Секако дека тоа што Германија не победи и со Македонија и со Словенија говори многу нешта.

Не би преудицирал дали Германците се послаби или балканските селекции се добро водени, заклучете сами“, рече Вујовиќ.

Related Articles