ВРЕМЕНСКА ЗА ЦЕЛ МЕСЕЦ – Новата Година ќе ја пречекаме со…

 Breaking News

ВРЕМЕНСКА ЗА ЦЕЛ МЕСЕЦ – Новата Година ќе ја пречекаме со…

ВРЕМЕНСКА ЗА ЦЕЛ МЕСЕЦ – Новата Година ќе ја пречекаме со…
December 01
11:27 2016

Еве какво ќе биде времето до крајот на годината. Не чекаат многу пресврти. Оваа Нова Година нема да ја пречекаме со снег.

v1

v4

Related Articles