Време е за утринска прошетка, а газдата сеуште спие: Видео кое ќе ви го разубави денот

 Breaking News

Време е за утринска прошетка, а газдата сеуште спие: Видео кое ќе ви го разубави денот

Време е за утринска прошетка, а газдата сеуште спие: Видео кое ќе ви го разубави денот
January 26
23:43 2018

Кому треба аларм кога имате вакво куче ? Лекси беше подготвена за утринска прошетка, но газдата сеуште спиеше.

Му се приближи внимателно и одлучи да го пробуди. Нејзината реакција ќе ви го разубави денот.

Related Articles