ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Видео од експлозијата на еден од терористите во Истанбул

 Breaking News

ВОЗНЕМИРУВАЧКО ВИДЕО: Видео од експлозијата на еден од терористите во Истанбул

June 29
17:54 2016

Предупредување: Видеото содржи вознемирувачка содржина. За лица под 16 годишна возраст потребно е надзор од родител или старател.
Видеото е објавено на Twitter профилот на „India Today“.

Related Articles