Водата од киселите краставички спречува болки во мускулите и настинки

 Breaking News

Водата од киселите краставички спречува болки во мускулите и настинки

Водата од киселите краставички спречува болки во мускулите и настинки
December 31
10:44 2017

Течноста од киселите краставички е многу корисна.

Доколку одите на плажа и добиете изгореници од сонцето, намачкајте се со течноста од киселите краставички која ќе ја намали болката.

Оваа течност помага против мамурлак. Ако пиете, потребно е да испиете малку течност пред легнување за наутро да немате главоболка.

Со оваа течност се спречуваат болки и грчеви во мускулите.

Тренерите препорачуваат една четвртина од оваа течност помешана со вода за да го опуштите телото и да ја намалите болката.

 Оваа течност е добра и за болки во грлото и намалување на симптомите на настинка.

Related Articles