Во живо од протестот за правдината и татковината организиран од ВМРО-ДПМНЕ

 Breaking News

Во живо од протестот за правдината и татковината организиран од ВМРО-ДПМНЕ

Во живо од протестот за правдината и татковината организиран од ВМРО-ДПМНЕ
December 03
15:42 2017

ВО ЖИВО од Маршот за правдината и за Татковината пред Министерство за правда организиран од ВМРО-ДПМНЕ.

ЗА ПРАВДИНАТА И ЗА ТАТКОВИНАТА:

Related Articles