Во Кина живее дете од нова раса (ВИДЕО)

 Breaking News

Во Кина живее дете од нова раса (ВИДЕО)

August 15
10:50 2016

Во кинескиот град Дахуа живее дете од нова човечка раса. Малиот Нонг Јосуи има сини очи со неонски блесок и во темно тие светат како на мачка. Такви очи не се сретнуваат дури ни кај жителите од скандинавските земи. Момчето гледа во мрак како што ние гледаме на светлина.

Откако неговиот учител раскажал за неговите невообичаени способности на интернет, сомничав новинар од Пекинг решил да ги провери информациите со помош на лекари. Тие го подложиле Нонг на експеримент, при што информациите се потврдиле.

Според специјалистите, воопшто не станува збор за случајни промени. Имено, тие не се последици на мутација, туку на еволуција.

Related Articles