Владата на ВМРО уште во 2011 имала сознанија дека војната во Сирија ќе започне во 2013 година!

 Breaking News

Владата на ВМРО уште во 2011 имала сознанија дека војната во Сирија ќе започне во 2013 година!

Владата на ВМРО уште во 2011 имала сознанија дека војната во Сирија ќе започне во 2013 година!
August 22
09:01 2017

Владата на ДПМНЕ знаела дека ќе започни војна во 2013 година во Сирија. Тоа го потврдија и фактите кои ги објави Владата на СДС во врска со изградбата на кампови за бегалци и социјални случаеви во 2011 год.

Во продолжение фејсбук статус на Мартин Т. „Влaдaтa нa ДПМНЕ уште вo 2011г. планирала изградба на станови за бегалци oд вoјнaтa вo Сирија кoјa пoчнa вo 2013г. пa Алaѓoзoвски вo знaк нa ревoлт кoн Прoметеј се сoблече гoл вo 2003г. Не знaм тукa штo не е јaснo.“

Related Articles