Видео: Спасил бебе од пожар -17 години подоцна овој пожарникар добил повик кој не го очекувал

 Breaking News

Видео: Спасил бебе од пожар -17 години подоцна овој пожарникар добил повик кој не го очекувал

Видео: Спасил бебе од пожар -17 години подоцна овој пожарникар добил повик кој не го очекувал
February 17
22:17 2018

Како пожарникар спасил многу луѓе во својот живот, но едно лице посебно му останало во сеќавање.

Во овој случај, тоа е пензионираниот пожарникар Мајк.

Далечната 1998 година спасил мало бебе од запалена куќа. Само секунди одлучувале за живот или смрт.

17 години подоцна е повикан на матура.

Девојката на која и го спасил животот сакала токму тој пожарникар да биде присутен во тој важен момент во нејзиниот живот.

Related Articles