Видео од сообраќајна несреќа кое се рашири преку ноќ – Обидете се да го објасните ОВА!

 Breaking News

Видео од сообраќајна несреќа кое се рашири преку ноќ – Обидете се да го објасните ОВА!

September 06
00:56 2016
Следново, се уште необјаснето видео доаѓа од најголемата земја на светот Русија. Најголемите и најчудните сообраќајни несреќи доаѓаат токму од оваа земја.
Овој пат, се работи за нешто сосема необјасниво. Конкретно, ова видео покажува мистериозен автомобил кој од нигде никаде се појави на раскрсница во Русија.

Related Articles