Видео: Не се прави „мангуп“ кога има поголеми од тебе…

 Breaking News

Видео: Не се прави „мангуп“ кога има поголеми од тебе…

Видео: Не се прави „мангуп“ кога има поголеми од тебе…
February 20
22:52 2019

Не се прави мангуп, бидејќи ќе се најде некој поголем од тебе, па не ќе знаеш каде да побегнеш. Во ова видео е прикажан еден „мангуп“ кој со својата брза и бесна кола вози по патот, но тогаш малку му попречи едно теренско возило и тој почна брканица со него. Кога го стигна излезе од својот автомобил го извади својот… но кога дојде до другото возило го чекаше изненадување…

Коментари

Њуз24 се оградува од коментарите на содржините

Related Articles