Видео: Ги собра побрзо од лајкови на фејсбук, за неколку часа собрани над 10.000 потписи, Силјановска од срце се заблагодари

 Breaking News

Видео: Ги собра побрзо од лајкови на фејсбук, за неколку часа собрани над 10.000 потписи, Силјановска од срце се заблагодари

Видео: Ги собра побрзо од лајкови на фејсбук, за неколку часа собрани над 10.000 потписи, Силјановска од срце се заблагодари
February 23
16:34 2019

Од срце ви благодарам на сите за вашата поддршка Видео изјава за собраните над 10 илјади потписи за претседателската кандидатура – Вели професорката Гордана Силјановска Давкова, погледнете го видео обраќањето:

Related Articles