Видео: Браво за човеков – погледнете како се отворa оваа врата

 Breaking News

Видео: Браво за човеков – погледнете како се отворa оваа врата

Видео: Браво за човеков – погледнете како се отворa оваа врата
October 02
21:51 2017

Доколку за поставување на врата немате голем простор и секогаш се мачите да ја отворите полека, овој систем е идеален за вас.

Ако знаете некој кому му треба вакво нешто испратете му го ова видео.

Системот на овие врати се базира на лизгачки механизам, а како функционира погледнете во следното видео:

 

Related Articles