„Ветеното е исполнето. Продолжуваме“

 Breaking News

„Ветеното е исполнето. Продолжуваме“

„Ветеното е исполнето. Продолжуваме“
September 05
21:48 2017

Таравари се пофали на Фејсбук: Клиниките добија тријазични табли. На споделувањето на Фејбук, Таравари на албански јазик напиша: „Ветеното е исполнето. Продолжуваме“.

Министерот за здравство, Арбен Таравари, на својот профил на Фејсбук објави фотографија на кои се гледа дека се поставени тријазични табли на скопските клиники. Од објавата може да се види дека станува збор за клинките за за хематологија и трансфузиона медицина. Натписот е на македонски, албански и англиски јазик.

Related Articles