Величествено: Здраво пријатели – Македонско девојче од врвниот виолинист Андре Риу

 Breaking News

Величествено: Здраво пријатели – Македонско девојче од врвниот виолинист Андре Риу

Величествено: Здраво пријатели – Македонско девојче од врвниот виолинист Андре Риу
February 23
10:21 2019

Започна со поздрав на македонски јазик, Здраво пријатели, вели светски познатиот виолинист Андре Риу кој наскоро ќе има концерт во Македонија, а по тој повод со својот орекстар ја изведе „Македонско девојче.“ Погледнете го видеото и видете зошто светските уметници дефинитивно знаат како се работи. Секоја чест!

Related Articles