Васко Ефтов го расплачи во емисија Сашо Тасевски каде и го напушти интервјуто (ВИДЕО)

 Breaking News

Васко Ефтов го расплачи во емисија Сашо Тасевски каде и го напушти интервјуто (ВИДЕО)

Васко Ефтов го расплачи во емисија Сашо Тасевски каде и го напушти интервјуто (ВИДЕО)
January 15
01:01 2018

Во новата емисија „Во Центар“ со Васко Ефтов, каде гостин беше Сашо Тасевски, после 35-та минута глумецот не можи да го издржи притисокот од водителот.

Васко Ефтов директно во лица започнува да му ги чита неговите фејсбук статуси од пред неколку години, каде директно го навредува Талат Џафери.

Сашо Тасевски го здоболи вистината, го фрли микрофонот и си замина.

Оваа емисија не е прв пат гостите да ја напуштат поради преголемиот притисок или вистината во случајот.

Погледнете го видеото (после 35-та минута) или целата емисија:

Related Articles