Ванковска: Кога беше пучот врз Ердоган активисти на СДСМ навиваа да биде згазен, сега Заев насмеан до уши ќе се слика со него

 Breaking News

Ванковска: Кога беше пучот врз Ердоган активисти на СДСМ навиваа да биде згазен, сега Заев насмеан до уши ќе се слика со него

Ванковска: Кога беше пучот врз Ердоган активисти на СДСМ навиваа да биде згазен, сега Заев насмеан до уши ќе се слика со него
February 12
18:34 2018

„Се сеќавам онаа вечер додека траеше обидот за преврат на Ердоган, како симпатизерите и активистите на СДСМ паѓаа во транс, врескаа на социјалните мрежи, навиваа Ердоган да биде згазен, па по тој терк и Грујо да падне – а сега, Заев се среќава со истиов, насмеан од уши до уши, веројатно да моли за некаква поддршка.

Чудни случки ;-)“ напиша Билјана Ванковска на својот фејсбук профил.

Related Articles