УЈП ја објави листата на должници – проверете дали сте на неа

 Breaking News

УЈП ја објави листата на должници – проверете дали сте на неа

УЈП ја објави листата на должници – проверете дали сте на неа
September 11
14:10 2017

 

Управата за јавни приходи ја објави Листата на должници бр.9/2017 за долгови доспеани до 31.05.2017 и неплатени до 31.08.2017 година по основ на ДДВ, данок на добивка, персонален данок на доход, придонеси од задолжително социјално осигурување, акцизи и царини, и тоа за износ повисок од 120.000 денари за физичките лица и самостојни вршители на дејност, како и повисок од 300.000 денари за правните лица.

Комплетната листа можете да ја погледнете тука.

 

Related Articles