Ученикот Александар од Штип малтретиран и повреден во училиштето (фото)

 Breaking News

Ученикот Александар од Штип малтретиран и повреден во училиштето (фото)

Ученикот Александар од Штип малтретиран и повреден во училиштето (фото)
November 22
08:50 2017

На социјалните мрежи веќе кружат фотографии од Александар, еден од статусите на негов близок гласи:
“Денес Александар дете со посебни потреби ученик во ДСУ ,,ИСКРА” – ШТИП во попладневна смена го зедовме во состојба за која говорат фотографиите. За жал ова не се случува прв пат. (претходната објава ми е избришана од страната каде ја постирав).”

Вистинската причина ќе ја утврдат надлежните. Дали овие случаеви се чести и дали во иднина ќе се повторуваат, останува да покаже времето.

Фото Александар – Штип

Фотографиите се превземени од Фејсбук.

Related Articles

0 Comments

No Comments Yet!

There are no comments at the moment, do you want to add one?

Write a comment

Write a Comment