Целосното интервју на Катица Јанева за МТВ (ВИДЕО БЕЗ ЦЕНЗУРА)

 Breaking News

Целосното интервју на Катица Јанева за МТВ (ВИДЕО БЕЗ ЦЕНЗУРА)

September 20
13:00 2016

Целиот материјал од снименото интервју, без никакви монтажи и корекции, до редакцијата на Република го достави анонимен извор со цел да се прикаже во вистинско светло непрофесионализмот на МТВ и нејзиниот главен уредник на информативната редакција. Од материјалот може да се заклучи дека интервјуто е однапред договорено, со однапред договорени и одговорени прашања кои специјалната обвинителка Катица Јанева има потешкотии дури и да ги прочита. За резилот на обвинителката да биде помал, нејзините одговори се буквално искасапени и во најголем дел покриени со инсерти. При тоа од 18.15 минути снимен материјал, на екраните беше прикажан околу 10 минути. Не може да не се забележи дека обвинителката не може да каже дури ни „добра вечер“ без да згреши и да погледне во подготвениот текст.

najavata-pak

Related Articles