Тргнала да ги бара своите браќа и сестри – и по пет години нашла нешто што не би можела да замисли!

 Breaking News

Тргнала да ги бара своите браќа и сестри – и по пет години нашла нешто што не би можела да замисли!

Тргнала да ги бара своите браќа и сестри – и по пет години нашла нешто што не би можела да замисли!
February 20
21:46 2018

Млада жена, чиј татко е донатор на сперма, решила да ги побара своите полубраќа и полусестри. Коани Арохи од Орландо поминала пет години за да ги најде своите роднини. Проектот го започнала на свои 21 година.

„Пораснав само со мајка ми и таа секогаш беше искрена, па поради тоа знам дека имам и други роднини“, кажа таа.

Кога порасна „доволно“ за да добие пристап на документите, почнала да ги бара роднините. Првата личност, која ја нашла била нејзината полу сестра Џоана, која има 20 години.

„Иако претходно никогаш не сме се познавале, тоа што го имаме е нашиот заеднички татко, кој ни даде посебна врска“, изјави Коани.

Коани својот татко прв пат го запознала кога заминала на посета на познатиот Универсал студија, кога имала само 20 години. На запознавањето учествувала и нејзината мајка Рут.

Донаторите смеат да дадат помеѓу 15-20 примероци, но од нејзиниот татко земале повеќе примероци затоа што документите во болницата биле изгубени.

Related Articles