Типот се обложува со непознати момци на улица дека може да ја „смува“ згодната девојка во хеланки

 Breaking News

Типот се обложува со непознати момци на улица дека може да ја „смува“ згодната девојка во хеланки

Типот се обложува со непознати момци на улица дека може да ја „смува“ згодната девојка во хеланки
September 30
23:03 2017

Типот се обложува со непознати момци на улица дека може да ја „смува“ згодната девојка во хеланки

Финтата е во тоа што девојката всушност му е девојка а целата ситуација тие двајцата ја договориле за да заработат пари.

Related Articles