Татјана Стојановска проговори за својата љубов: Живееме како брачни партнери со Михаил

 Breaking News

Татјана Стојановска проговори за својата љубов: Живееме како брачни партнери со Михаил

Татјана Стојановска проговори за својата љубов: Живееме како брачни партнери со Михаил
February 16
15:32 2019

Презентерката на вести на Канал 5 телевизија, Татјана Стојановска раскажа дека е во љубов со Михаил, со кого неколку години е во врска. Таа вели дека не се венчани, но исто како да се во брак.

„Михаил ме освои со својот својот интелект и шарм. Јас секогаш велам дека ако го најдеш вистинскиот човек,вистинскиот партнер, тогаш дали е тоа брак или заедничко живеење, како што јас впрочем пет години сум во една таква релација на заедничко живеење и нема потпис, но живееме како брачни партнери заедно со Михаил“, изјави Татјана за Бекстејџ.

Таа беше во брак со фолк пејаот Благоја Грујовски со кого го има синот Матеј.

Related Articles