Татјана Стојановска откри детали за саканиот: „Нема потпис, но живееме како брачни партнери”

 Breaking News

Татјана Стојановска откри детали за саканиот: „Нема потпис, но живееме како брачни партнери”

Татјана Стојановска откри детали за саканиот: „Нема потпис, но живееме како брачни партнери”
February 14
11:38 2019

ТВ презентерката Татјана Стојановска беше гостинка во естрадниот магазин „Бекстејџ“ каде пред камерата откри детали од својата телевизиска кариера која трае 25 години и љубовта.

Јас секогаш велам дека ако го најдеш вистинскиот човек,вистинскиот партнер, тогаш дали е тоа брак или заедничко живеење, како што јас впрочев пет години сум во една таква релација на заедничко живеење и нема потпис, но живееме како брачни партнери заедно со Михаил.

Сметам дека клучот на заедничкото живеење и сето тоа меѓусебно почитување што треба да се воспостави, се она кое што дава успех, без разлика која е формата на релацијата и на врската, вели таа. Извор Прес24.

Related Articles