Tag "лице"

Имате акни на лицето?! Тие ви откриваат на кој дел од телото имате проблем!

    Имате акни на лицето?! Тие ви откриваат на кој дел од телото имате проблем!

Во минатото во Кина, некои исцелители знаеле да ги читаат знаците на лицето и така да дознаат што не е во ред со организмот. Во продолжение следи листата со проблемите

8,104 comments Read Full Article