Светска ѕвезда и пријде на уличната музичарка: Кога виде кој стои пред неа, не можеше да ги задржи емоциите (видео)

 Breaking News

Светска ѕвезда и пријде на уличната музичарка: Кога виде кој стои пред неа, не можеше да ги задржи емоциите (видео)

Светска ѕвезда и пријде на уличната музичарка: Кога виде кој стои пред неа, не можеше да ги задржи емоциите (видео)
November 22
21:30 2017

Уличната музичарка како и секој ден свирела гитара и пеела како би заработила за живот. Во еден момент пред неа застанал човек, а таа набрзо сфатила дека тоа е светски познатиот пејач Сил.

Тој одлучил да го грабне микрофонот и заедно со неа да ја отпее песната “I shot the sheriff” од Боб Марли.

Погледнете:

Related Articles

26,762 Comments