Сорос: Фондацијата во Македонија ја водат Македонци, а јас не ја уништувам земјата

 Breaking News

Сорос: Фондацијата во Македонија ја водат Македонци, а јас не ја уништувам земјата

Сорос: Фондацијата во Македонија ја водат Македонци, а јас не ја уништувам земјата
June 09
13:14 2016

Познатиот унгарски милијардер и спонзор на Фондациите отворени општества, Џорџ Сорос, денеска на дебата за интеграцијата на Ромите во Брисел, посочи дека тој не учествува во уништување на Република Македонија и дека политиката на неговото Отворено општество во Македонија ја води управниот одбор на фондацијата што е составено од македонски граѓани

Related Articles