Словенка ги „запали“ друштвените мрежи – Запознајте една од најубавите атлетичарки во светот(Фото)

 Breaking News

Словенка ги „запали“ друштвените мрежи – Запознајте една од најубавите атлетичарки во светот(Фото)

Словенка ги „запали“ друштвените мрежи – Запознајте една од најубавите атлетичарки во светот(Фото)
January 09
09:33 2018

Манцa е сопственичка на голем број словенски рекорди, а особено го негува својот изглед и внимава на телото.

Атрактивната атлетичарка Манца Шепетавц доаѓа од Словенија и е една од најубавите атлетичарки во светот. Минатата година таа беше одбрана за најубава словенска спортистка. Шепетавц се натпреварува во дисциплина 100 метри со пречки.

Манца внимава многу на својот изглед не само поради спортот, туку и поради своите фанови. Па така таа се занимава и со фитнес. Таа е многу активна на друштвените мрежи на кои промовира здрав живот и занимавање со спорт.

Related Articles