Следете го ВО ЖИВО протестот за малиот Алмир на Камениот мост во Скопје

 Breaking News

Следете го ВО ЖИВО протестот за малиот Алмир на Камениот мост во Скопје

Следете го ВО ЖИВО протестот за малиот Алмир на Камениот мост во Скопје
January 22
13:05 2018

Следете го во живот протестот за малиот Алмир на Камениот мост во Скопје.

„Не сакаме и овој случај да биде од еден од тие во коишто, по кој знае кој пат, ќе констатираме постоење на селективна правда.

Се надеваме дека конечно правото во Република Македонија ќе профункционира , и дека ќе се почитуваат правните норми“, се вели во повикот за протестот.

Погледнете го видеото на Макфакс:

Related Articles