СИТЕ БЕГААТ ОД НЕГО: Ова момче има ужасен талент (Видео)

 Breaking News

СИТЕ БЕГААТ ОД НЕГО: Ова момче има ужасен талент (Видео)

СИТЕ БЕГААТ ОД НЕГО: Ова момче има ужасен талент  (Видео)
January 14
23:13 2018

Ахмед Кан, 14-годишно момче од Пакистан, има неверојатен талент. Тој буквално ги вади очите од главата. Тој го открил ова минатата година сосема случајно.

– Случајно го открив тоа кога ненамерно ги стегнав очите. Помислев дека окото ми е оштетено, но набрзо сфатив дека немам никакви проблеми и повреди, вели Ахмед.

Потоа се обидел да го направи истото и со другото око, а кога видел дека резултатот е идентичен, сфатил дека има единствена дарба.

Related Articles