Што никако не треба да носите во паричникот – привлекува лоша енергија и сиромаштија

 Breaking News

Што никако не треба да носите во паричникот – привлекува лоша енергија и сиромаштија

Што никако не треба да носите во паричникот – привлекува лоша енергија и сиромаштија
December 03
18:14 2017

Сите ние ја имаме оваа работа во паричникот, а не знаеме дека според некои верувања таа носи беспарица.

Паричникот не мора секогаш да го носите со себе, но постојат правила според кои се верува дека привлекуваат изобилство.

Тој мора да стои во спалната соба или на работната маса. Важно е да имате паричник кој само вие го користите и отворате.

Во него никако не смеете да носите неплатени или платени сметки, бидејќи привлекуваат енергија за плаќање. Се препорачува дури и картичките и одредени потребни хартии кои ги имате, да се носат во одделна торбичка.

Доколку парите не се добро наместени, тогаш настанува неред и блокираност во паричникот, но и во енергијата на вашите финансии, како и во домот. Нередот во паричникот е знак за вашата непочит кон парите.

Related Articles