Шофер на камион против ММА професионалец: Никој не очекуваше дека…(ВИДЕО)

 Breaking News

Шофер на камион против ММА професионалец: Никој не очекуваше дека…(ВИДЕО)

Шофер на камион против ММА професионалец: Никој не очекуваше дека…(ВИДЕО)
November 15
21:45 2017

По социјалните мрежи кога станува збор за Русите можеме да очекуваме се и сешто.

Така и на овој видео клип можеме да видеме како Русите сами си организираат бокс турнир.

На тој меч се сретнуваат шофер на камион и професинален ММА борец.

На прв поглед сите мислеме дека шоферот нема шанси на овој меч но сосема излегува спротивното…

 

Related Articles

35,186 Comments