Сестрите Вики и Кики беа дел од „Големиот Брат” – едната се омажи, еве што прават денес

 Breaking News

Сестрите Вики и Кики беа дел од „Големиот Брат” – едната се омажи, еве што прават денес

Сестрите Вики и Кики беа дел од „Големиот Брат” – едната се омажи, еве што прават денес
October 01
21:54 2017

Кристина и Виолета Ралеви од Македонија кои беа дел од Големиот Брат, по шоуто и бурната љубов се изгубија од пред екраните.

Кристина пред три години става госпоѓа Трајковска, а на оваа фотографија од Фејсбук може да се види како изгледа како невеста.

Виолета е уште помистериозна од неа, таа пред некое време објави дека е во среќна врска.

Related Articles