Сестрата на Појраз во серијата се облекува како машко – во реалноста е права дама

 Breaking News

Сестрата на Појраз во серијата се облекува како машко – во реалноста е права дама

Сестрата на Појраз во серијата се облекува како машко – во реалноста е права дама
October 01
19:49 2017

Во серијата на Сител, Мојот син, ја гледаме како Мелтем. Во реалниот живот актерката Харе Сурел не личи на себе, таа е вистинска дама.

 

 

Related Articles