Секоја чест: Бензиска пумпа за пример во Македонија, со знак за пумпање гуми (ФОТО)

 Breaking News

Секоја чест: Бензиска пумпа за пример во Македонија, со знак за пумпање гуми (ФОТО)

Секоја чест: Бензиска пумпа за пример во Македонија, со знак за пумпање гуми (ФОТО)
October 02
08:45 2017

Сведоци сме како во Македонија некои бензиски пумпи немаат апарат за пумпање на гуми, други не се исправни апаратите, трети те гледаат на око како да им должиш кирија.

Но тоа не е случај во бензиската пумпа во Пробиштип и во оваа прилика ќе ја пофалиме и прогласиме за нај гостопримлива пумпа во Македонија.

Без разлика на коментарите, позитивни или негативни, оваа бензиска мора да се пофали и да е пример за другите.

Секоја честа како за знакот така и за идејата.

Погледнете го знакот (сликата е од Ѕид на сообраќајниот срам) 

Фото 1:

Фото број 2, на влез од пумпата:

Related Articles