СЕ РОДИ КАКО СИРЕНА И ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ СЕ БОРЕШЕ 72 ЧАСА: Се случи чудо, еве како изгледа денес ова девојче (Видео)

 Breaking News

СЕ РОДИ КАКО СИРЕНА И ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ СЕ БОРЕШЕ 72 ЧАСА: Се случи чудо, еве како изгледа денес ова девојче (Видео)

СЕ РОДИ КАКО СИРЕНА И ЗА СВОЈОТ ЖИВОТ СЕ БОРЕШЕ 72 ЧАСА: Се случи чудо, еве како изгледа денес ова девојче (Видео)
January 23
22:17 2018

Милагрос Керон (13) беше родена со необична аномалија позната како сиреномелија, односно “синдром сирена”.

Меѓутоа нејзиниот живот беше далеку од бајка. Девојчето потекнува од сиромашно семејство кое живее во село на Андите.

A pesar de que no le daban esperanzas de vida, Milagros Cerrón ha superado las peores adversidades¡Su historia está conmoviendo al mundo! Es increíble cómo se ha transformado

Posted by Viralistas.com on Montag, 22. Januar 2018

Кога се родила со споени нозе, лекарите не и давале никакви шанси за преживување. Нејзината слика се рашири низ целиот свет и предизвика различни реакции.

“Стапката на смртност на бебињата кои се раѓаат со овој синдром, е многу голема. Бебињата со овој синдром умираат во првите 72 часа”, вели хирургот Луис Рубион.

Related Articles