Самохрана мајка послужила старица во ресторан, а кратко потоа не можела да престане да плаче (видео)

 Breaking News

Самохрана мајка послужила старица во ресторан, а кратко потоа не можела да престане да плаче (видео)

Самохрана мајка послужила старица во ресторан, а кратко потоа не можела да престане да плаче (видео)
December 22
18:09 2017

Несекојдневна случка следела откако самохрана мајка послужила богата старица во рестораните на Мекдоналдс.

Една радио станица во Америка се појавила ненадејно во Мекдоналдс и ја прашале продавачката на каса каде ќе ќе го помине Божиќ, а таа одговорила дека нема никакви ланови, зошто нема доволно пари за патување или планирање било што.

И искрено одговорила дека собира пари за да и купи подараок на својата ќерка.

Оваа жена не можела ни да сонува што ќе и се случи.

Погледнете го видеото:

Related Articles