Сахара во Македонија: Следната недела не очекува пекол

 Breaking News

Сахара во Македонија: Следната недела не очекува пекол

Сахара во Македонија: Следната недела не очекува пекол
July 07
17:01 2016

Од сабота па се до петок следнаат недела, температурите ќе бидат над 30 степени, а максималната дневна температура ќе биде околу 36 степени.

Од претстојниот викенд во наредната недела нас не очекува температури над просекот, па подгответе се за пеколни температури, меѓутоа тогаш и ќе следува нов температурен шок.

Според метеролозите, ваквото време не би требало да не вознемири бидејќи станува збор за нормлани временски интервал за оваа доба од годината.

Related Articles