Реки народ ја опколија Владата на Република Македонија (ФОТО)

 Breaking News

Реки народ ја опколија Владата на Република Македонија (ФОТО)

Реки народ ја опколија Владата на Република Македонија (ФОТО)
December 03
16:38 2017

Пеејќи македонски народни песни и веејќи македонски знамиња, голем број на граѓани денес излегоа на маршот за правдината и татковината.

Маршот го предводи лидерот на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски.

Граѓаните испраќаат моќни пораки дека народот ќе ги слави патриотите и дека во притвор лежат родољубци, а не терористи.

Народот сплотен порачува дека ќе ги брани патриотите кои власта на Заев ги прогласи за терористи

Related Articles