Разиграна девојка со моторна пила ги плаши гостите сред кафич во Прилеп е хит видео кое мора да го гледате!

 Breaking News

Разиграна девојка со моторна пила ги плаши гостите сред кафич во Прилеп е хит видео кое мора да го гледате!

Разиграна девојка со моторна пила ги плаши гостите сред кафич во Прилеп е хит видео кое мора да го гледате!
February 19
18:57 2018

Измина уште едно издание на карневалот „Прочка 2018“ во Прилеп.

Прилепчани и оваа година иновативни и уникатни, секој со својата замисла, креација и идеја.

Интересно видео кружи по социјалните мрежи каде маж преправен во девојка со моторна пила игра сред кафич во центарот на Прилеп.

Видео кое мора да го гледате до крај, повелете:

Related Articles