Путин го зебава американскиот државен секретар! Видео!

 Breaking News

Путин го зебава американскиот државен секретар! Видео!

June 29
19:12 2016

Леле како го изработи како мало дете!

Шо така сам со ташничето?

Преведувачите едвај се воздржаа да не се изнасмеат!…

Related Articles