Продава југо под цената, а причината го насмеа регионот

 Breaking News

Продава југо под цената, а причината го насмеа регионот

Продава југо под цената, а причината го насмеа регионот
September 29
10:39 2017

Едел белграѓанец дал оглас дека продава „југо“. Меѓутоа причината поради која го продава ја насмеа цела Србија, а продавачот набрзо стана предмет на потсмев на социјалните мрежи.


-Југото е во добра состојба и итно се продава поради заминување во затвор. Јбг. – напиша продавачот на југото и нагласува дека го продава за само 150 евра.

Related Articles