Забавни и уникатни маски на карневалот во Прилеп: Попот го „освети“ тракторот (фото)

 Breaking News

Забавни и уникатни маски на карневалот во Прилеп: Попот го „освети“ тракторот (фото)

Забавни и уникатни маски на карневалот во Прилеп: Попот го „освети“ тракторот (фото)
February 18
18:42 2018

Прилепчани како и секогаш полни со мајтап, Креативност, инвенција, колоритност, со автентичка кореографија, многу ученици, продефилираа во центарот на Прилеп.

Забавно, разиграно, весело, со насмевки придружени со добро расположение и од публиката, го ставија
сите овие маски печатот на годинешниот карневал „Прочка 2018“. Погледнете ја галеријата:

Related Articles